1

Takim në mes të zyrtarve të odave ekonomike dhe MCC

Sot gjatë tryezës së dytë të organizuar nga zyrtaret e MCK ‘Millennium Challenge Kosovo’ u diskutua rreth angazhimit të sektorit privat në planet e investimit të MCC-se si dhe rreth projekteve të cilat do te zhvillohen në të ardhmen. Me c’rast ne kuadër të këtyre projekteve fokus të veçantë do të kenë edhe gratë ndërmarrëse.
Pjesë e rëndësishme e misionit MCCs për rritje është integrimi i sektorit privat në zhvillimin dhe zbatimin e projekteve, u tha sot nga zyrtaret e MCC. Në këtë takim ishin të pranishem zyrtar të insitutucioneve të Kosovës, odat ekonomike si dhe përfaqësues të ambasadave.

Comment(1)

  1. Reply
    A WordPress Commenter says

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Post a comment